Palladion

Το μεγάλο κόλπο του Παπανδρέου με το ΔΝΤ

Posted on: Ιουλίου 4, 2010

Το ΔΝΤ μπήκε ανάμεσα στην Ελλάδα και τους ιδιώτες δανειστές της, για να «μετατρέψει» τις ιδιότητες των εμπλεκομένων και να μεταφέρει τις υποχρεώσεις. Το ΔΝΤ λειτουργεί σαν ένα «χωνί-μετατροπέας». Τα χρέη της Ελλάδας απέναντι στους τοκογλύφους «μπαίνουν» συνολικά μέσα σ’ αυτό και μετατρέπονται κατά την «έξοδό» τους σε χρέη της Ελλάδας απέναντι σε Διεθνείς Οργανισμούς. Τα «μαχητά» και….
.

«διαπραγματεύσιμα» χρέη απέναντι στους ιδιώτες απατεώνες του Πλανήτη γίνονται «μη μαχητά» και «μη διαπραγματεύσιμα» χρέη απέναντι σε Διεθνής Οργανισμούς και Κράτη.

Με τη δημοσιοποίηση του μνημονίου της δανειακής σύμβασης του ΔΝΤ και της ελληνικής κυβέρνησης άρχισαν ν’ αποκαλύπτονται αυτά, τα οποία μέχρι τώρα ήταν επτασφράγιστα μυστικά. Η Ελλάδα και τυπικά πλέον βρίσκεται υπό ξένη κατοχή .Με έναν πρωθυπουργό σε ρόλο «Τσολάκογλου», δεχόμαστε ταπεινωτικές και αποικιοκρατικές συνθήκες .Με μια κυβέρνηση, η οποία το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να καταμετρήσει την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, προκειμένου να εξασφαλίσει τα «αφεντικά» της .Με μια κυβέρνηση, που αποκαλύπτεται πλέον ότι υπογράφει νομοθετήματα «άνωθεν» και «έξωθεν» κατασκευασμένα, βαδίζουμε στην ολοκληρωτική καταστροφή. Αυτά περιγράφονται στο πιο κάτω κείμενο, το οποίο είναι μέρος του περίφημου Μνημονίου της Προδοσίας. Ούτε οι Ναζί δεν τόλμησαν να μας βάλουν να υπογράψουμε τέτοια πράγματα.

Καταλύεται το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα εξαιτίας αυτού του μνημονίου. Πραξικοπηματίες -εκτός από προδότες- είναι αυτοί που το υπέγραψαν. Πραξικοπηματίες είναι αυτοί, που υπογράφουν μια Σύμβαση, η οποία εμπλέκει και δεσμεύει τον ελληνικό λαό σε βαρύτατες υποχρεώσεις και η οποία δεν ελέγχεται από καμία ελληνική αρχή. «Προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα, η εγκυρότητα ή εκτελεστότητα της Σύμβασης και του Μνημονίου Συνεννόησης, δεν είναι απαραίτητο αυτά να κατατεθούν, καταχωρηθούν ή εγγραφούν σε οποιαδήποτε δικαστική ή άλλη αρχή στην Ελληνική Δημοκρατία». Όποιος πολιτικός το έχει υπογράψει αυτό, θα πρέπει να κρεμαστεί στο Σύνταγμα ως Πραξικοπηματίας.

Ταυτόχρονα όμως απειλείται και η ίδια η ανεξαρτησία μας και όχι μόνον το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα. «Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης -συντηρητικής ή αναγκαστικής- ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση».

Απεμπολούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και στην πραγματικότητα βαδίζουμε στις εποχές του «σκότους». Στις εποχές, όπου δεν υπήρχε ελεύθερο ελληνικό κράτος και αγωνιζόμασταν απελπισμένα για την ελευθερία μας. Στις εποχές, όπου, για να πάρουμε δάνεια από το εξωτερικό για την απελευθέρωσή μας, κάποιοι αξίωναν να «υποθηκεύσουμε» ολόκληρη την Πελοπόννησο. Κάποιοι ομοεθνείς των σημερινών «αρπακτικών», εφόσον οι τότε «Ρικάρντο» ήταν εξίσου Εβραίοι και ομοεθνείς του σημερινού Στρος Καν και Μπενράνκε και Τρισέ.

Πώς έγινε η μεθόδευση;

Αναζητούμε μια μεθόδευση, γιατί η Ελλάδα δεν ήταν σε κατάσταση να μπει στην περιπέτεια του ΔΝΤ. Αναζητούμε μια συνομωσία, γιατί ζούμε σε έναν κόσμο υπερχρεωμένων κρατών και η Ελλάδα δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε «ξεχωριστή» περίπτωση. Όσο κι αν τα διεθνή ΜΜΕ προσπαθούσαν να την παρουσιάσουν σαν τέτοια, αυτό δεν είναι η αλήθεια. Η Ελλάδα όχι απλά δεν ήταν σε χειρότερη κατάσταση από τον οικονομικό της περίγυρο, αλλά ήταν πολύ καλύτερη από πολλούς, οι οποίοι για τον οποιονδήποτε λόγο απολαμβάνουν της ασυλίας των τοκογλύφων.

Αυτό είναι το δεδομένο. Το ΔΝΤ το έφεραν συγκεκριμένοι άνθρωποι με συγκεκριμένες ενέργειες. Ό,τι και να έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, δεν ήταν αυτές που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ. Με όλα τους τα εγκλήματα δεν είχε υπάρξει πρόβλημα δανεισμού, εφόσον ποτέ δεν γίναμε χειρότεροι από πολλούς άλλους. Τα εγκλήματά τους έφταναν μέχρι του σημείου να κάνουν μια πλούσια Ελλάδα να φαίνεται χειρότερη ακόμα και από τις κατεστραμμένες Ιρλανδίες και τις Πορτογαλίες. Τα εγκλήματά τους έφταναν στο σημείο να έχει πρόβλημα δανεισμού μια χώρα, η οποία είχε μικρότερα χρέη από τους περισσότερους ομοίους της και δημόσια περιουσία αμύθητης αξίας, την οποία δεν διέθετε κανένας άλλος από αυτούς τους ομοίους της.

Στο ΔΝΤ οδηγηθήκαμε από προδοσία και απλά σήμερα βλέπουμε τον τελευταίο προδότη να προσπαθεί να σωθεί. Βλέπουμε τον Εβραίο Giorgo ν’ αναζητά συνενόχους. Τον Εβραίο Γιώργο, τον οποίο μέχρι τώρα τον σώνει η άγνοια του κινδύνου, που διακρίνει πάντα έναν βλάκα.

Μας υποτιμούν μάλιστα τόσο πολύ, που χρησιμοποιούν τους ίδιους ανθρώπους σε όλες τις φάσεις του εγκλήματος. Χρησιμοποιούν τους «δολοφόνους» και στη θέση της «μοιρολογίστρας» και του διαχειριστή. Χρησιμοποιούν σαν νόμιμο «Αντιπρόσωπο του Δανειολήπτη» -δηλαδή του θύματος-, που είναι η Ελλάδα, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, ο οποίος την οδήγησε στο «θάνατο». Αυτόν, δηλαδή, ο οποίος «δολοφόνησε» την ελληνική οικονομία, τον κάνουν υπεύθυνο για τη διαχείριση των «ιματίων» της .Αυτόν, ο οποίος ανά πάσα στιγμή μπορεί να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία .Τον διοικητή της Τράπεζας αυτής, που με τα «παιχνίδια» της στο «short selling» ήταν αυτή που κατέστρεψε την ελληνική δανειοληπτική ικανότητα και άρα μας «έσπρωξε» στο ΔΝΤ.

Αυτοί τώρα μας «σπρώχνουν» όλο και πιο βαθιά μέσα σ’ αυτό με όλα τα μέσα που διαθέτουν. Χρησιμοποιούν τα τηλεοπτικά κανάλια, για να πείσουν τους Έλληνες να μην αντιδρούν. Χρησιμοποιούν τις ελληνικές τράπεζες -οι οποίες διαφημίζονται σ’ αυτά τα κανάλια- για να κάνουν κινήσεις, προκειμένου να δυσχεράνουν τη θέση της ελληνικής οικονομίας. Χρησιμοποιούν τους τραπεζίτες, οι οποίοι, αφού ρήμαξαν τον ελληνικό λαό την τελευταία δεκαετία, στηρίχθηκαν από το κράτος -και άρα από τα θύματά τους-, προκειμένου να μην καταρρεύσουν. Επειδή ήταν «ευγνώμονες», συμμετείχαν και οι ίδιοι στο «άδειασμα» των ελληνικών ομολόγων, που οδήγησε στην έκρηξη των spreads και στο ΔΝΤ.

Τυχεροί θα είναι αν πάνε φυλακή, γιατί σε θέματα εθνικής προδοσίας προβλέπονται εκτελέσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο όλοι οι υπεύθυνοι όχι απλά ανησυχούν, αλλά «φλέγονται». Φλέγονταν ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης ή ο Καραμανλής να μπούμε στο ΔΝΤ. Να κλείσει το θέμα του χρέους και να φορτωθούν τα πάντα στον λαό, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΔΝΤ. Γι’ αυτόν τον λόγο έβαλαν τον Καρατζαφεροϋπάλληλο και γνωστό «μπαούλο» του Μητσοτάκη να μιλήσει για εθνικό «κεφάλαιο», αναφερόμενος σ’ αυτούς.

Εθνικό «κεφάλαιο», σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη, είναι οι υπεύθυνοι, που μας οδήγησαν στην αθλιότητα της χρεοκοπίας. Εθνικό «κεφάλαιο» και ο διαβόητος Παπαδήμος, ο οποίος ήταν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας την εποχή που «χτιζόταν» παράνομα το απεχθές κρατικό χρέος και οι Έλληνες έπεφταν καθημερινά θύματα των ιδιωτικών τραπεζών. Εθνικό «κεφάλαιο» είναι οι «Εφιάλτες», οι οποίοι πέρασαν τους «Πέρσες» μέσα από τις «Θερμοπύλες» και θέλουν μέσω ΔΝΤ να τους παραδώσουν την εξουσία της πατρίδας μας.

Σ’ αυτό το εθνικό «κεφάλαιο» μάς πρότεινε ο Καρατζαφεροϋπάλληλος να παραδώσουμε την εξουσία εκ νέου, για να «σωθούμε». Να δώσουμε την εξουσία σε προδότες, οι οποίοι έχουν ανάγκη την εξουσία, για να σωθούν οι ίδιοι. Που έχουν ανάγκη την εξουσία, για να προστατεύονται από τον λαό και βεβαίως να αλλοιώνουν ή να αποκρύπτουν στοιχεία, που αποδεικνύουν την προδοσία τους. Αναφερόμαστε στον Καρατζαφέρη, γιατί ο ρόλος του είναι άκρως επικίνδυνος, εφόσον αυτός εμφανίζεται σαν κύριος εκφραστής του εθνικισμού απέναντι στην καταστροφική παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης.

Αν αυτός είναι ο εκφραστής του εθνικισμού, καταλαβαίνει ο αναγνώστης ότι ο ελληνικός λαός είναι πλήρως απροστάτευτος. Με ένα σταλινικό -και μυστηριωδώς χρηματοδοτούμενο- ΚΚΕ να «υπερασπίζεται» τα δικαιώματα των εργαζομένων και με ένα ΛΑΟΣ -στην υπηρεσία του Μητσοτάκη και της Ντόρας- να «υπερασπίζεται» τα εθνικά συμφέροντα, είμαστε πολύ κοντά στην Εθνική και Κοινωνική Καταστροφή. Όταν τα «άκρα» λειτουργούν προδοτικά και προβοκατόρικα, μπορεί ο κάθε Γιωργάκης να μας προδίδει, χωρίς να φοβάται τίποτε. Όταν το βρόμικο ΚΚΕ αναλαμβάνει να τον «καταγγείλει» για την κοινωνική προδοσία, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα γι’ αυτόν. Όταν το βρόμικο ΛΑΟΣ αναλαμβάνει να τον «καταγγείλει» για την εθνική προδοσία, τότε επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα γι’ αυτόν.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Εδώ και δεκαετίες έχουν στοχοποιήσει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, για να τον λεηλατήσουν. Απλά σήμερα -και εξαιτίας αυτού του σχεδιασμού- έχουν μπει στην τελική ευθεία. Τον διαβάλουν καθημερινά, για να τον κάνουν μισητό στους υπόλοιπους λαούς. Συστηματικά προσπαθούν να του στερήσουν όποιες συμμαχίες και συμπάθειες θα μπορούσε να εξασφαλίσει, προκειμένου να ισχυροποιηθεί στη δύσκολη άμυνά του. Στην κυριολεξία μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα. Για έγκλημα, όπου το θύμα συστηματικά απομονώνεται από φίλους και συμμάχους, για να δολοφονηθεί αβοήθητο εν ψυχρώ.

Αυτά όλα τα διαπιστώνει κάποιος με την απλή παρατήρηση των γεγονότων. Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι την Πέμπτη ψήφισε η Ελληνική Βουλή την είσοδό μας στον μικτό μηχανισμό στήριξης ΔΝΤ και Ε.Ε. και το Σάββατο αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι όλοι οι υπόλοιποι, που θα χρειαστούν βοήθεια, δεν θα μπουν στην ίδια «δολοφονική» διαδικασία. Στις 14 Ιουνίου κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Ισπανία μπορεί ν’ αναζητήσει τη βοήθεια του μηχανισμού στήριξης και την ίδια ημέρα η Moodies του Εβραίου Μπάφετ ξαναϋποτίμησε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, ενώ δεν βρίσκεται στην «αγορά», λόγω ΔΝΤ. Γιατί το έκανε; Γιατί, σε περίπτωση που η Ισπανία έκανε χρήση του μηχανισμού στήριξης, να μην έμπαιναν στο μυαλό των Ελλήνων σκέψεις για αποβολή του ΔΝΤ από την πατρίδα τους.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι σημαίνει προσχεδιασμένο έγκλημα; Από χρόνια σχεδιάζουν τη διαχείριση της σημερινή κρίσης. Από τότε που χρηματοδοτούσαν οι ίδιοι οι Εβραίοι το ΚΚΕ του Χαρίλαου. Από τότε που για τις κλεμμένες «οικοσκευές» ο Τέως παρέδιδε ως αντάλλαγμα το ΛΑΟΣ στη διαχείριση του Μητσοτάκη. Από τότε που το ΚΚΕ του «βρόμικου» 89, βοηθώντας το «παιδί του Πέτρου», άνοιγε τις πόρτες της Siemens στην Ελλάδα. Από τότε που το ΛΑΟΣ, «καταγγέλλοντας» το «παιδί του Μητσοτάκη», άνοιγε της πόρτες των εθνικών προβλημάτων στην Ελλάδα.

Όλα στημένα από το ίδιο Διευθυντήριο. Από το ίδιο Διευθυντήριο των δοσίλογων, οι οποίοι παρακαλούσαν τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ για μια πρόσκλησή της στις εκδηλώσεις της. Από τον Σημίτη, ο οποίος έπαιρνε άχρηστα και περιττά δάνεια, προκειμένου οι λακέδες της λέσχης να τον εμφανίζουν σαν τον «καταλληλότερο» Πρωθυπουργό. Από τον Κωστάκη και τη Ντορούλα μέχρι τον Αλογοσκούφη και τον Παπαντωνίου, οι οποίοι αναζητούσαν τις «ευλογίες» της, προκειμένου να μας κυβερνήσουν. Αυτοί είναι οι πολιτικοί «αντίπαλοι» στην Ελλάδα. Στο σύνολό τους ομογάλακτοι και ομοτράπεζοι «οπαδοί» της γνωστής Λέσχης. Ο λαός νομίζει ότι ψηφίζει ελεύθερα και δεν βλέπει ότι η «κούρσα» είναι «στημένη» και τα «άλογα» όλα ιδιόκτητα.

Αριθμητικά να το πάρει κανείς, εύκολα θα βγάλει το σωστό συμπέρασμα. Ας προσπαθήσει κάποιος να σκεφτεί πόσους υπουργούς σ’ αυτήν την κυβέρνηση έχει «τοποθετήσει» ο ελληνικός λαός και πόσους η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ.

Πρωθυπουργός είναι ο Γιώργος Παπανδρέου .της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης είναι ο Πάγκαλος .επίσης μέλος της ίδιας Λέσχης.
Υπουργός Εξωτερικών είναι ο George Papandreou .της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Υπουργός Εθνικής Οικονομίας είναι ο Παπακωσταντίνου .της ίδιας Λέσχης.
Υπουργός Οικονομικών είναι η Λούκα Κατσέλη, σύζυγος του Γεράσιμου Αρσένη .της ίδιας Λέσχης.
Υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι ο Βενιζέλος, ο οποίος «αρνείται» ιδιαίτερα φανατικά, αλλά χωρίς να πείθει κανέναν ότι δεν υπήρξε μέλος της Λέσχης.
Υπουργός της δια βίου ηλιθιότητας, που απειλεί την εθνική μας «συνείδηση», είναι η Διαμαντοπούλου .της ίδιας Λέσχης.

Αν αυτούς, που σήμερα πρωταγωνιστούν στην περιπέτεια του ΔΝΤ, τους διόρισε απ’ ευθείας η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης τι ακριβώς πέτυχε ο «κυρίαρχος» λαός στη Δημοκρατία μας. Ας αναλογιστεί ο αναγνώστης τι ακριβώς δύναμη έχει η ψήφος του.

Τι προτείνουμε να γίνει;

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.

Να γίνει το ελληνικό ζήτημα η αφορμή, για να εξεταστούν από την αρχή τα χρέη όλων των λαών απέναντι στους μονίμως ίδιους τοκογλύφους.

Οι ιδιώτες τοκογλύφοι δεν έχουν καμία νομική δυνατότητα να απειλήσουν τους λαούς με κάτι παραπάνω από .έναν βίαιο «αερισμό» των χαμηλότερων μερών των γεννητικών τους οργάνων.

Για τους ιδιώτες τοκογλύφους ισχύει το γνωστό …ας πρόσεχαν . Γιατί άραγε δάνειζαν το διεφθαρμένο Ελληνικό Κράτος αφειδώς ; Μήπως τάχα δεν έβλεπαν τα δημοσιονομικά του προβλήματα και τα αδιέξοδα στα οποία φτάσαμε πρόσφατα ; Φυσικά και τα έβλεπαν αλλά η απληστεία τους τους οδήγησε να μας δανείζουν μέχρι να τα δάνεια να υπερβούν την αξία της χώρας …

του Παναγιώτη Τραιανού*

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: