Palladion

Γρίπη, ποια γρίπη;

Posted on: Ιουλίου 23, 2009

imagesΘα μπορούσε  να πει κανείς ότι το μεγάλο θέμα με το ξέσπασμα του ιού  της γρίπης ήταν αναμενόμενο.

Υπάρχουν μάλιστα πολλοί που πιστεύουν ότι πρόκειται για μια καλά(;) προετοιμασμένη μεταστροφή της παγκόσμιας κοινής γνώμης από τα προβλήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια ενδεχόμενη κοινωνική εξέγερση σε πολλές εστίες του κόσμου και φυσικά στην Ελλάδα.

Το κράτος λοιπόν του «Φόβου» για το οποίο προφητικά είχε γράψει ολόκληρο βιβλίο ο Μάικλ Κράιτον είναι εδώ: Για την ακρίβεια ήταν πάντα εδώ , πολλές δεκαετίες, τώρα.

Πίσω από τις ειδήσεις των τελευταίων ημερώνβρίσκονται ουσιαστικά τα εμβόλια των φαρμακοβιομηχανιών και ο τεράστιος οικονομικός τζίρος που γίνεται. Αυτό όμως είναι της πρώτης, άμεσης ανάγνωσης συμπέρασμα.

Εκείνο που σοκάρει , είναι η είδηση των τελευταίων ημερών για μαζικό εμβολιασμό, σκευασμάτων που ουσιαστικά δεν έχουν ακόμη δοκιμαστεί!

Πριν από λίγες ώρες μιλούσα με έναν γιατρό , ο οποίος μου θύμισε τις περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών από δοκιμασμένα εμβόλια που έγιναν στις ΗΠΑ και τη Γαλλία, τα οποία προκάλεσαν προβλήματα σε δεκάδες άτομα.

Να μην ξεχάσουμε ότι εμβόλια για την Ηπατίτιδα Β που έγιναν πριν από λίγα χρόνια στη Γαλλία συνδέθηκαν με την εμφάνιση συμπτωμάτων σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Στη δεκαετία του 8Ο η αύξηση του αριθμού παιδιών με αυτισμό στις ΗΠΑ συνδέθηκε με τις παρενέργειες από εμβολιασμό.

Μέσω των μαζικών εμβολιασμών γίνεται ένας εκτεταμένος γενετικός έλεγχος του πληθυσμού, γεγονός που σύμφωνα μimages 1ε τη γνώμη ορισμένων μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς τρόπους και μέσα.

Την ώρα που ανακοινώνονται από τους τηλεοπτικούς δέκτες σας τα δεκάδες σενάρια με τους χιλιάδες νεκρούς από τη «νέα γρίπη» σε όλες τις χώρες του κόσμου καλό είναι να γνωρίζετε τι πιστεύουν ερευνητές από το Ιμπίριαλ στο Λονδίνο , οι οποίοι ανέλυσαν όλα τα πιθανά σενάρια:

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της ερευνητικής ομάδας υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι για τους οποίους κανένας δεν μπορεί να κάνει εκτιμήσεις για τους επικείμενους θανάτους από τη νέα γρίπη.

-Είναι άγνωστος ο αριθμός των ανθρώπων που μολύνονται και οι οποίοι δεν το δηλώνουν σε καμιά δημόσια υπηρεσία αλλά αναρώνουν στο σπίτι τους.

-Οι θάνατοι λόγω της νέας γρίπης από λάθος εκτίμηση αποδίδονται σε διαφορετικές αιτίες όπως πνευμονία, καρδιακή ανεπάρκεια κ.α

-Οι στατιστικές διαστρεβλώνονται από τη χρονική υστέρηση που μεσολαβεί ανάμεσα στη στιγμή μόλυνσης και στο θάνατο του ασθενούς.

Το κράτος του Φόβου

Για ποιο λόγο αλήθεια δαπανώνται τρισεκατομμύρια για την παρασκευή νέων εμβολίων, ενώ ταυτόχρονα χάνονται χιλιάδες ανθρώπινες ζωές επειδή η φαρμακευτική αγωγή που θα έπρεπε να λάβουν για να ζήσουν στοιχίζει; Η είδηση σοκάρει όσους ακόμη έχουν αισθήματα: «Χιλιάδες ασθενείς του AIDS στη Νότια Αφρική βρίσκονται στον προθάλαμο του θανάτου λόγω του αυξημένου κόστους των φαρμάκων νέας γενιάς.

Κι όμως οι ειδικοί το έχουν πει ξεκάθαρα: Ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Ανθρωπότητας είναι πλέον ο υπερπληθυσμός. Εάν μέχρι το 2020 οι κάτοικοι της γης ξεπεράσουν τα 9 δισεκατομμύρια , τότε θα μειωθούν δραματικά όλοι οι φυσικοί πόροι της γης και το κυριότερο δεν θα υπάρχει επαρκής ενέργεια για να «αντέξει τον πολιτισμό μας».

Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτός ο περίφημος ιος να είναι μια απλή προετοιμασία …εκκαθάρισης του πληθυσμού και κυρίως των πιο ευάλωτων άρα δαπανηρών ομάδων. Μπορεί ο καθένας να φανταστεί ό,τι θέλει στο βαθμό που αναφερόμαστε σε σενάρια. Όμως το Κράτος του Φόβου , αυτός ο τρόπος χειραγώγησης της Παγκόσμιας Κοινής Γνώμης , η οποία θα πρέπει να ανησυχεί για να μη βγει στους δρόμους , να μην φωνάξει, να μην υπερασπιστεί (πιθανόν) τα δικαιώματά της είναι εδώ…Κι όποιος θεωρεί ότι οι απόψεις αυτές μπορεί να είναι ακραίες ή υπερβολικές ας αναλογιστεί ότι πάντα από την έκρηξη της Πυρηνικής Βόμβας, μέχρι τη δημιουργία του Ψυχρού Πολέμου, ή μιας εισβολής, ή μιας τρομοκρατικής παγκόσμιας απειλής , η μιας μεταδοτικής ασθένειας τώρα τελευταία, η παγκόσμια κοινή γνώμη ήταν απασχολημένη να παρακολουθεί γεγονότα και ειδήσεις που μεταδίδονταν στο πλαίσιο ενός τέτοιου καταστροφολογικού ύφους…αντί να δημιουργεί έναν καλύτερο κόσμο!

ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

ΣΤΕΛΙΝΑ

Advertisements

3 Σχόλια to "Γρίπη, ποια γρίπη;"

Το επόμενο βημα που θα αφορά τη νέα γρίπη θα είναι να ανιχνευθούν γονίδια που θα κάνουν ορισμένους από εμάς πιο ανθεκτικούς σε αυτήν και άλλους πιο ευάλωτους. Αυτό πιθανά θα οδηγήσει σε έναν νέου τύπου γενετικό διαχωρισμό.

Πιστεύω πως το θέμα με την γρίπη θα τραβήξει στο χρόνο, διότι η προμήθεια για τα εμβόλια πρέπει να καλυφτεί, και ας μην ξεχνάμε και τα υπόλοιπα όπως, θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, εκλογές κ.α

Παλλαδιον1 εκφράζω τη σοβαρή υποψία μου ότι αυτό που αναφέρεις σαν δεύτερη φάση του σχεδίου ανήκει ήδη στην πρώτη φάση και ότι ο γενετικός διαχωρισμός είναι ήδη εν εξελίξει βάσει των φυσικών γενετικών χαρακτηριστικών της κάθε φυλής. Έχω να προσθέσω ότι τα γνωρίσματα της διαλογής αυτής δεν μπορεί παρά να εξακολουθούν πιστά τις συντεταγμένες του συστήματος και σίγουρα αποσκοπούν σε μία γερή παράταση ζωής της προοπτικής που έχει διαμορφωθεί στον κόσμο από την αρχή της βιομηχανικής επανάστασης και μετά.( θα προτιμούσα να λέγεται αστική επανάσταση…με καταλαβαίνετε.)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: